Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.flossyshoes.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας Flossy Style στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας «OPERASHOPS IKE»  (ΑΦΜ 801647514, ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Ρόδο (Γρ.Λαμπράκη 46).

Με την είσοδο του επισκέπτη/χρήστη στο διαδικτυακό αυτό τόπο τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται τους όρους αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή του στο flossyshoes.gr.  Το flossyshoes.gr δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του flossyshoes.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος flossyshoes.gr για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Tα ανωτέρω στοιχεία παραμένουν αυστηρά απόρρητα και  δεν διανέμονται  σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη.

Η επίσκεψη στον ιστότοπο flossyshoes.gr είναι ελεύθερη χωρίς να χρειάζεται η οποιαδήποτε χορήγηση προσωπικών στοιχείων εκτός αν ο επισκέπτης/χρήστης προβεί σε κάποια συναλλαγή οπότε και παρέχει τα ανάλογα κάθε φορά προσωπικά στοιχεία.

Β. ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα flossyshoes.gr δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό δεδομένο που έχει σχέση με τις ηλεκτρονικές πληρωμές των χρηστών της σελίδας. Η εκτέλεση των παραγγελιών γίνετε με τρεις τρόπους:

1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο επισκέπτης/χρήστης αφού ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που επιθυμεί να αγοράσει συμπληρώνει στην σχετική καρτέλα τα προσωπικά στοιχεία του Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Αποστολής(αν είναι διαφορετική), Στοιχεία επικοινωνίας(τηλ.-email)  και η παραγγελία του αποστέλλεται με εταιρεία Ταχυμεταφορών όπου κατά την παράδοση παραδίδει το αντίτιμο της παραγγελίας. Τα σχετικά έξοδα αποστολής/αντικαταβολής συμφωνούνται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής

Ο επισκέπτης/χρήστης αφού ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που επιθυμεί να αγοράσει συμπληρώνει στην σχετική καρτέλα τα προσωπικά στοιχεία του Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Αποστολής(αν είναι διαφορετική), Στοιχεία επικοινωνίας(τηλ.-email) και οδηγείτε στο ειδικό ασφαλές περιβάλλον Πιστωτικού Ιδρύματος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας με την πληρωμή του ανάλογου ποσού με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας.

 

3. Κατάθεση σε λογαριασμό

Εφόσον επιθυμείτε με την ολοκλήρωση τηα παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε την κατάθεση/μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εταιρείας μας.

ΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR5001727010005701104531241

Δικαιούχος: OPERASHOPS IKE

Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα σας αποσταλεί στο email που δηλώσατε σχετικό έντυπο επιβεβαίωσης αυτής. To ηλεκτρονικό κατ/μα flossyshoes.gr αποστέλλει αυτή εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών. Η αποστολή γίνετε με εταιρεία ταχυμεταφοράς με σχετική ενημέρωση σε email που λαμβάνει ο πελάτης μαζί με tracking number.

To ηλεκτρονικό κατ/μα flossyshoes.gr δεν φέρει ευθύνη σε τυχόν καθυστερήσεις αποστολών λόγω απεργιών, δυσμενών καιρικών συνθηκών και αιτιών τρίτων που δεν έχουν σχέση με αυτό.

 Δ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α) Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται με χρέωση του ηλεκτρονικού κατ/τος flossyshoes.gr εφόσον έχει γίνει αποστολή λάθους προϊόντος από το αναγραφόμενο στην παραγγελία ή κακής ποιότητας αυτού. Στην περίπτωση Α) ο πελάτης αποζημιώνεται με το πλήρες ποσό πληρωμής.

Β) Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής προϊόντων όπως αλλαγή μεγέθους κ.λ.π. ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία με γραπτό email στο info(at)flossyshoes.gr  για το σχετικό αίτημα και θα ενημερωθεί από το τμήμα εξυπηρέτησης σχετικά.

Αλλαγή προιοντος γίνετε με χρέωση μεταφορικών στον πελάτη.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα σχετικά έντυπα & σημάνσεις που υπήρχαν σε αυτή.

Τυχόν αλλοιωμένες συσκευασίες θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Η σχετική επιστροφή γίνεται αφού πρώτα υπάρξει σχετική επικοινωνία μέσω email  info(at)flossyshoes.gr  ή τηλεφωνικώς στο 2241033455.

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται στην διεύθυνση Γρ.Λαμπράκη 46 -85100-Ρόδος για την εταιρεία OPERASHOPS.